Home Forum Kort
 
 



      Sponsore
.
      Historien
.
      Åbningsdage
.
      Udstyr
.
      Kalender
..
      fester m.m
.
      Brygproces
.
      På lager
.
      Bestyrelsen
.
      Div. link
.
      Klubmester
.


   
 
     
  Klubmesterskaber :

Vi afholdte foreningens første klubmesterskab d. 17. april 2010. Vi vil fremover afholde min. 2 klubmesterskaber om året, og alle klubmesterskaber vil foregå via blindtest.
 
 
 

Klubmester forår 2010
  Pale Ale  
  Ivan Sund  




Klubmester efterår 2010
Oatmeal Stout
Svend Erichsen


_______________________________________________________________________________________________
  ______________________________________________________________________________________________________  
     
     
 
Klubmesterskaber 2011:

Bestyrelsen har besluttet, at man kan tilsætte sukker mm. i samtlige bryg. Følgende skal dog overholdes:

MØRK STÆRK BELGISK ALE
EBC : 35 - 70
IBU:  20 - 50
ALK.: 7 - 8+

Arrangementet finder sted fredag d. 4. februar kl. 19.30.
Sidste frist for indlevering af 10 stk. ½ liter øl - søndag d. 16. januar.
_____________________________________________________________

BROWN ALE:

AMERIKANSK
EBC: 30 - 60
IBU: 25 - 60
ALK.: 4 - 6

ENGELSK
EBC: 35 - 70
IBU: 15 - 25
ALK.: 4,1 - 5,2

BELGISK
EBC: 30 - 75
IBU: 20 - 35
ALK.: 4,5 - 6,9

Arrangementet finder sted lørdag d. 7. maj kl. 14.00.
Sidste frist for indlevering af 10 stk. ½ liter øl - søndag d. 17. april.
_____________________________________________________________

JULE ALE

Her er der frit spil - du kan tilsætte alt og du bestemmer selv EBC - IBU - ALK.

Arrangementet finder sted søndag d. 6. november kl. 16.00.
Sidste frist for indlevering af 10 stk. ½ liter øl - søndag d. 16. oktober.
_____________________________________________________________

Der tages udgangspunkt i de indstillinger der automatisk er i BeerCalc. Den opskrift du laver i BeerCalc SKAL overholde ovenstående min. og max.

Følgende skal indstilles i opskriften:

Volume: 28 liter (hvis det er det antal liter, man ønsker at brygge).

Efficiency: 65 %

Boil volume: 28 liter (hvis det er det antal liter, man ønsker at brygge).

 

Reglerne er følgende:

 

Man skal aflevere 10 stk. ½ liters flasker (5 mere end man plejer)

Man skal medbringe opskriften, når man afleverer øllet (der skal stå ”klubmesterskab” på opskriften).

Alle øl skal kapsles med grønne kapsler.

Man skal hænge en seddel på kapslerne med sit navn på.

Man må godt være flere bryggere pr. bryg.

Man må godt aflevere flere bryg.

Man må ikke sætte etiketter på flaskerne – eller på anden måde mærke flaskerne/kapslerne.

 

  1. Præmie: ingredienser til et bryg (max. kr. 400,-)
  2. Præmie: ingredienser til et bryg kr. 200,-
  3. Præmie: ingredienser til et bryg kr. 100,-

Er du usikker på noget så kontakt undertegnede - det er surt, at ens øl ikke kan være med til mesterskabet fordi den ikke overholder reglerne.

 

Med venlig hilsen

Formand Ivan Sund

Kontakt/Info: oelbrygger@gmail.com