Home Forum Kort
 
      Sponsore
.
     Historien
.
     Åbningsdage
.
     Udstyr
.
     Kalender
..
     fester m.m
.
     Brygproces
.
     På lager
.
     Bestyrelsen
.
     Div. link
.
     Klubmester
.


   
 

Du skal starte med, at oprette en Google kalender konto, det gøres hurtig på dette link, som du finder på hjemmesiden under kalender, i bunden . Det kan gøres med en hvilken som helst email adr. Du behøver således ikke, at oprette en gmail, bare brug din nuværende email adr. der er ikke nogen der kan se den.

Giv din nyoprettede kalender et navn af eget valg, bare IKKE Skovlunde Ølbrygger Laug, eller noget der ligner alt for godt. Når du har oprette en kalender, sender du den email adr. du brugte til Ivan, som så får dig oprettet på SØL´s kalender. Du er så klar til, at online booke brygtider.

Har d.d. (3-11-07) opdaget en bug eller to i kalenderen, hvis man booker hele dage, skal man angive tidsinterval, og ikke sætte hak ved hele dagen. Hvis man sætter hak, vises begivenheden ikke i ugevisning.
Hvis man køre musen hen over måned og årstal, lige under hvor der står Skovlunde Ølbrygger Laug, så forsvinder alle begivenheder ?? tryk på "idag", og de er tilbage. Hvis det ikke sker hos jer andre, vil jeg gerne hører om det.
Et måske brugbart fif er, at trykke på fanen Agenda, der får man et hurtigt overblik over, kommende begivenheder

Her er en hurtig gennemgang af, hvordan du booker :

 

Log på din kalender fra Google, Eller linket kalender i bunden af kalenderen på siden.  det er vist den hurtigste måde
Vælg Skovlunde Ølbrygger Laug.
.

 


Klik på den dato du ønsker, og skriv hvad du vil. Tryk derefter: rediger begivenhedsoplysninger


 


Udfyld resten af vigtige oplysninger, tid hvem deltager og hvem kan være med m.m.
Tryk på Gem

Then you´re done...

 

VIGTIGT !!! Slet ikke andres oprettelser. Systemet bygger på tillid, rediger ikke i kalenderindstillinger eller andres booking. Er du ikke tryk, eller fortrolig , med online booking, kan du stadig booke i klubben, hvor du kan få hjælp til, at oprette en dato. Du behøver så ikke selv, at ha´ en konto